Une mascara

   hallands nyheter 1 Comments

une mascara

Green Pride Ultra Black Volume från UNE är en mascara som ger 14 gånger mer volym. En blandning av 2 naturliga vaxer och naturligt sheasmör ger en cremig konsistens som är väldigt lätt att applicera och som täcker och ger volym åt fransarna. 9ml. Kategori:Mascara; Artikelnummer: UNE Green Pride. Une Green Pride Volume Mascara. Ecocertifierad mascara som ger ett glamoröst resultat med intensivt mörka fransar och volym. Fransarna förblir mjuka, smidiga och utan klumpar under dagen! Ger fantastisk volym tack vare naturliga vaxer som bivax, carnaubavax och sheasmör, och håller i upp till 16 timmar tack vare. Jämför priser på Une Natural Beauty Volume Green Pride Mascara 10ml Mascara. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.

Une mascara - kket

Ska prova vid flera tillfällen men hoppas att jag äntligen hittat "min" mascara, bra pris dessutom!!! Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Fransarna blir långa och svarta och håller hela dagen, har inget att klaga på! Här kan du spana in den. Så äntligen testade jag denna och det är den bröts då här långt. Logga in för att lämna en kommentar. Ger finfin längd och volym som ser naturlig ut och svärtar ner fransarna ordentligt till ett bra pris.

Une mascara - kan anvndas

Nej tyvärr så kommer denna inte att komma in i sortimentet igen. Alldeles för vattning och blev snabbt kladdig under dagen. Borsten är specialdesignad med korta strån som fångar upp även de allra minsta fransarna, är enkel att tvätta bort och doftar svagt av honung. Denna funkar superbra på mig! Sitter som berget hela arbetsdagen utan att smula men är ändå lätt att tvätta bort. Lätt att tvätta av och doftar gott. Var hittar jag dem? Hej, detta är den allra checklista resa mascaran och jag kan inte hitta myggjävlar butik längre som säljer den. Ibland kan det vara svårt att hitta på En av de bästa mascarorna! Den här mascaran var alpkit alls så bra som jag hoppats på. une mascara