Wallander film

   hallands nyheter 1 Comments

wallander film

English Title, Original Title, Date, Produced By, Language, Links, Starring, Notes. Kurt Wallander Series. Faceless Killers, Mördare utan ansikte, , SVT, Flag of Sweden, IMDB, Rolf Lassgård. The Dogs of Riga, Hundarna i Riga, , SVT, Flag of Sweden, IMDB, Rolf Lassgård. The White Lioness, Den Vita lejoninnan. Mannen som log. En gammal vän till Kurt Wallander, advokat Sten Torstensson, söker en dag upp honom och berättar att hans far omkommit under mystiska omständigheter. Strax efter hittas vännen själv brutalt mördad. I jakten på mördaren fi nner Wallander en härva av brottslighet som leder fram till ett bolag som hanterar. Kurt Wallander har blivit morfar, hans dotter Linda har flyttat tillbaka till Ystad med sin familj och far och dotter arbetar tillsammans igen. Det här är den sista säsongen med Krister Henriksson som Kurt Wallander. Söndag den 22 februari visar TV4 den första av sex nya filmer om Henning Mankells.

Wallander film Video

Wallander: Series 4 Episode 3 Trailer - BBC One Hon har sett något fruktansvärt - och måste till varje pris tystas. Stefan visar sig ha en högst personlig anledning att arbeta med fallet. Krögaren är en känd recidiverande depression, Paul Salino habilt spelad av duktige Per Graffmansom förs bort under remirent omständigheter. Strax därefter flyter en död kvinnas kropp i land. Kvinnan visar sig vara ett kronvittne i wallander film mordåtal mio umeå en medlem av den ryska maffian, nämligen sonen inkasso på engelska dess ledare, den länge internationellt efterlyste Leb Munchin. Samtidigt har Kurt börjat visa symptom på Alzheimers, vilket han vägrar acceptera och gör allt hemnet kiruna att dölja för omvärlden. När Wallander senare hittar Svedberg död i hemmet, med sitt tjänstevapen i handen tar man för givet att det är självmord men så småningom står det klart att han mördats, och att mordet har kopplingar till morden på de tre ungdomarna man hittat tidigare.

Wallander film - passar

Vems moral avgör vad som är rätt och fel? Man finner rester av ett avancerat sprängämne i den utbrända butiken och snart pekar allt på att båda händelserna hänger ihop med en uppgörelse mellan två narkotikaligor. Premiär är det i mars, med en liten ensemble. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Kurt Wallander och hans kollegor jobbar på bred front och får upp ett spår som leder till en före detta poliskollega till Wallander.